"Annelie är glad från topp till tå"

Ja, vad ska man göra när man pratat med familjen i en och en halv timme på skype?



Mamma var snabb att ta en bild på mig, haha!

Tjingeling!

Upp och ner, ner och upp.

Så går dagarna, veckorna, månaderna nu.



Upp och ner, dag och natt, vad är vad?

Man vet aldrig vad som väntar, men det är konstant förändring. Till och med jorden flyttar sig under våra fötter.

Det börjar bli en del att göra på jobbet, antalet ordrar ökar och samtalen likaså. Jag vet inte hur många gånger jag säger ordet tack om dagen numera. Vi svenskar är mycket för att tacka. Det märks väldigt tydliget när man säger tack minst två gånger per telefonsamtal och det börjar ringa lite.

Veckan har varit underligare än vanligt. Sådär så man funderar i efterhand om allt verkligen hände, och var det verkligen den senaste veckan och inte förra månaden? Det börjar bli dags att få ordning på tankarna inför nästa arbetsvecka och i mitt fall så är en riktig tankerensare att städa lägenheten. Det är nästan lika bra som att teckna, men när man har lite överskottenergi är det alltid att föredra att få det rent omkring sig i samma svep.

Shopping ingår också i det som rensar tankarna. När ekonomin har börjat bli stadig och man inte behöver fundilura för länge på priset så är det riktigt kul.

En ny kofta blev det och mina nya örhängen bara älskar jag.



Like an angel 

Tankarna går mycket till vännerna hemma i Sverige den här veckan. Tove och Annsofie hade sin stora invigning av företaget(som jag så inneligt gärna velat vara med på, så glad för deras skull) och Alexander som bara har en vecka kvar innan han också dimper ned i storstaden BKK är väl helsnurrig över allt som ska göras(ska se till att maila lite i dagarna).

Samtidigt inser jag att det börjar dra ihop sig inför sommaren och min hemresa. Jag var ut och surfade på nätet idag och magen drog ihop sig. Priserna och flygtimmarna är inte på min sida och jag tänker förneka det jag sett tills jag hittat något bättre. Nu ska det raggas hemsidor och flygbolagstips hela veckan.

Jag ser fram emot två veckor i SommarSverige med hemgjord daimglass, grillat, frisk luft, bilkörning, utflykter, djur, vänner, familj. Jag börjar nästan längta lite nu. För jag måste erkänna att lite jobbigt var det när pappa sa att han skulle få mammas gräddiga potatisgratäng och stek till middag idag. 

2 månader. Så är jag hemma på snabbvisit. Då ska det hinnas med mycket.

Nu däremot, så kryper jag ned i nybäddad säng med en bok och släpper allt annat i världen för en stund, det laddas för ny arbetsvecka och hyran ska betalas. Here we go!
 
Tjingeling!

RSS 2.0