Ville bara hälsa att jag lever

Upptagna dagar, jomenvisst! Jösses vilket ös det varit. Full rulle. Nonstop.

Sedan födelsedagen har det varit en del firande med vännerna, en tur till Hua Hin för att träffa mormor och morfar, sedan en vecka där det satt igång en del på jobbet och dessutom åkte vår plan-kille på semester och jag har tagit över för stunden, dvs lite andra typer av uppgifter och annat tempo.

Puh.

Till helgen kommer mormor och morfar upp och det lär ju inte bli mycket till uppdatering då heller. Lite shopping, sightseeing, god mat och trevligt umgänge. Det gillas!

Nu börjar det bli dags för sängen, ska försöka komma in tidigt till jobbet imorgon!

Tjingeling!

3 februari 2011




Grattis till mig som fyller 20 år idag, haha! :)

Tjingeling! 


Fixar och trixar och fnissar åt lite lustigheter

Igår satte det igång och hände lite på jobbet, det kom in lite ärenden att svara på och man fick göra lite nytta. Dagarna går så mycket snabbare när man får något att ta tag i. Efter helgens lustigheter var det många leenden och en avslappnad stämning på hela kontoret, härligt!

Efter jobbet åkte jag och Marcus till terassen, lite öl och god mat förtjänar man helt klart på en måndagskväll. Då han bott och studerat i Kina så har han många roliga reflektioner om hur kineserna är och de saker som skiljer oss åt. Vi pratade om hur de har svårt att förstå kroppspråk och Marcus förklarade att enda gången någon förstått vad han menat med sitt kroppspråk var när han ville köpa ägg och härmat en höna. Jag skrattade så jag grät.

På hemvägen tog vi som vanligt en tur förbi filmhyllan. Jag kom hem med tre nya filmer, och fick lustigt nog mer rabatt när jag köpte dem än Marcus som är en trogen kund som alltid köper mer än mig. Hihi. Väl hemma lånade jag en skruvmejsel av honom för att kunna fixa stoppet i duschen. Och nu jäklar blänker duschen som aldrig förr, rent och fint och fixat. Nu ska jag bara se till att fixa min lampa som Sommart så duktigt råkade slänga i golvet.

Nej nu ska jag göra mig i ordning för jobbet, men först tillägnar jag detta till min underbara lillebror:



http://www.youtube.com/watch?v=5jyi3Xt-MhU

Tjingeling!

RSS 2.0