Just another night and day with friends















Life is easy sometimes, enjoy it!

Saturday afternoon with free Mojitos, Saturday evening with homemade tacos and jello shots, oh yeah!























and then Bangkok took us all :)

Så det kan bli... hihi.











Nom nom nom nom nom :)

Slutet på en semester

Nu har mor och far åkt till flygplatsen, med fyllda väskor och ett "vi ses snart igen".

Att ha dem här har varit så mysigt. Umgås, kramas, äta tillsammans, prata av sig och visa upp. Nu vet de hur jag bor, hur jag lever och hur min vardag kan tänkas se ut. Att de dessutom kunnat ha en riktig semester vid stranden och med massor av god mat var ju inte helt fel.



































Så, trevlig resa hem mina goa päron, och pappen, grattis på födelsedagen igen!

Tjingeling!

Ibland säger bilder mer än tusen ord

Semester i Hua Hin november 2011



























Glassen kom inte med, vi åt upp den så fort :)

Tjingeling

Två glada päron installerade i The Big Mango

Tidig morgon hämtade jag två stycken trötta men skinande glada föräldrar på Suvarnabhumi Airport.

Resan hade gått bra med några smärre överraskningar, både glada och mindre roliga, tacksamma var de över att få ha åkt med Thai Airways. Efter en snabb taxiresa till Asok och min lägenhet började de vakna till liv. Nyfikna var de på lägenheten, området och kontoret som ligger bara 5-10 minuter bort.

Men först var det projekt resväska. Upp med alla svenska godsaker och in med det i både kyl och frys. Ost, smör, messmör, muffins, kanelbullar. Imorgon blir det fika på kontoret, det är ett som är säkert!

Vi hann med en liten promenad med läsk och glass för att kika på kontoret innan det var dags att installera sig på hotellet. Det var fortfarande svalt ute och tidig morgon så vi njöt alla tre av att spatsera längs ett lugnt Asok. Sedan hade ju jag bokat rum på Adelphi Suites på Sukhumvit Soi 8 och smidigt gick det att checka in. Att de dessutom uppgraderat deras rum till ett av de finare alldeles gratis var ju inte heller fy skam.

Jag handlade lite dryck, ett nytt sim-kort för att få ett thai-nummer och färsk ananas medan de vilade sig, givetvis med air-condition på fullt ös. De fick sova några timmar(och jag också, fast hemma hos mig, det är inte alla dagar jag kliver upp kl 05.00... haha) innan vi möttes upp för middag på hotellets restaurang.

Maten var kanongod och innan dagen blivit slut hade de också bokat rum och taxi för resan mot Hua Hin imorgon. Allt kommer flyta på alldeles galant, man kan nog säga att de fått en rätt fin start på sin semester.

Lillebror, nu ser du till att inte vända upp och ned på huset medan jag pysslar om mor och far härborta! Hoppas du har riktigt roligt du med och njuter av lite egentid därhemma. Kram på dig från (lilla)syster, och tack för chokladen, det var det första jag stoppade i munnen av allt mumsigt som mammen och pappen hade tagit med sig!

Imorgon blir det nog frukost på Swensens, innan jag vinkar av pärornen för deras första semestervecka i Thailand!


RSS 2.0