Hey hey it's a beautiful day!




Det är måndag, då kör vi!

Utvilad och redo

Efter många timmar av sömn känns det som att man faktiskt är redo för nästa vecka.
Ja, jag struntade helt i att sätta något alarm den här helgen bara för att komma upp i vettig tid och få något gjort. Och ja, jag har sovit 13-14 timmar/natt och nu mår jag bra igen. Gud vad det var värt det!

Lördagen började lustigt nog med frukost hemma vid datorn som pajat, eller ja, kylfläkten har pajat och jag kommer nervöst lämna över den till vårt IT-team imorgon för att se om de kan lösa det. Men hur som haver, vid frukosten började det ljuda en del av brandbilar. Har en enda åkt förbi bryr jag mig inte, men hör man nästa, och nästa början man bli nyfiken.

Så jag kikade ut längs Asok från balkongen och såg ett hus lite längre ned på gatan brinna. Hela eftermiddagen togs upp av att följa händelsen.



Efter att ca 30 brandbilar, polisen och tv-teamen anlänt gick jag och tog en kaffe och en muffin. Det är ju ändå inte mycket jag kan göra för att hjälpa liksom. Vill ni läsa om det finns lite snabb info här, kanske inte den mest tillförlitliga källan men verkar vara vad som togs upp även på andra sidor.

Söndagen så handlade jag skor och ett par nya jeans, man har ändå fätt lön så spara behöver man inte första veckan tycker jag. Jag älskar förresten när man stöter på något oväntat spännande! Som idag så råkade jag springa förbi en riktig dansshow utanför shoppingcentret, det verkade vara något typ av kina-tema på det och de var grymt duktiga, så himla kul när man bara kan stanna upp och ta in vad än dagen bjuder på!

Söndagskvällen slutade lustigt nog med fotboll, men man hann ta igen lite tid med vännerna och äta god mat så jag klagar inte. Liveband, thaimat, vänner och lite öl skadar ju aldrig!



Hur veckan kommer se ut vet jag inte än men efter den här veckans långa vila tänker jag inte stressa upp mig över något i onödan, nu tar vi dagen som den kommer!

RSS 2.0