Jamen då var den veckan som bortblåst

 
 
Helt slut. Veckan bara försvann, några trevliga middagar, massor av jobb. Fredagen blev lång, vi hade avskedsfest för en vän som åker hem till Sverige innan utekvällen drog igång. Idag har jag mest legat ihopkurad i soffan likt lemuren på bilden fast med ett täcke och datorn på magen, plöjt avsnitten av The Newsroom som jag verkligen gillar.
 
Bara 6 dagar till löning.
 

En helg i Kanchanaburi


Minivan, lunch vid floden, checka in på hotell, hyra moppar, åka runt stan, åka ut från stan, ta en glasspaus i solen, åka längs öppna landskap och berg, fastna bakom några kossor på vägen, åka hem i regnet, äta pizza, ta en fotmassage och dricka cocktails, ta några fler cocktails, gå hem i regnet, missa frukostbuffén, checka ut, ta mopparna för att äta frukost, lyxkaffe, köra en sväng på stan, vänta på tåget, regn igen, tåget en timme försenat, hem igen mot Bangkok.

 

Utvilad och redo för en ny vecka.


Ny soffa!

Den är så mysig, jag tror jag är lite kär! Första och största steget i att förändra min lägenhet är taget. Det ska bli så kul att gå vidare och få det riktigt fint.
 
Idag kommer Daniel, den nya supportmedlemen, till kontoret. Dags att förbereda och gå igenom allt utbildningsmaterial så det är klart och korrekt. Det är minst sagt dags att vårt team växer sig större.
 
Jag börjar min onsdag med en stor kopp te och en macka i min nya soffa, lite lugn musik och hoppas dagen går så smidigt som jag vill!

En lång och mysig helg

Veckan försvann fort med mycket jobb och trevliga utekvällar. 
Det har varit allt från riktig thaimat som äts ute på gatan sittandes på plaststolar med goa vänner till tjusiga restauranger med ett glas rött till maten.
 

Fredagen bjöd på pizza och vin på K-village. Lördagen visade sig från sin bästa sida när jag, Per och Alex myste ned oss på vår indiska favoritrestaurang Bombay Blues med massor av mat och en vattenpipa. Khao San hade en del skoj att bjuda på trots att det var en mycket lugn lördagskväll. Vi fick sällskap av en sömnig katt, drack lite öl och skrattade för hundrade gången åt trasslet av elkablar längs väggarna. Söndagen avslutades med middag vid floden på Viva Aviv, ett glas rödvin från Chile och sedan såg vi filmen Hope Springs innan det var dags att kila hem för dagen.
 
Ny vecka, nya äventyr. På onsdag får vi en ny medlem i supportteamet, spännande, bra. Jag hoppas denna vecka blir lite lugnare, högsäsong och småproblem tar mycket energi och vore skönt att få hinna med allt som ska göras för en gångs skull.
 
Nu blir det en kaffe och macka innan man kilar till jobbet. Får inte glömma att betala räkningarna på vägen också. Måndag, måndag, låt oss få en bra start på veckan.
 

Söndagsshopping och middagsplaner

Ett besök på IKEA blev det idag, köttbullar till frukost.
Har inhandlat burkar från IKEA och en supermysig och enorm kofta från Cotton On, rea och nedsatt från 750 till 150 bath, det gillar vi. Den får följa med till jobbet imorgon och bli en riktig myströja de dagar det är kallt(alltså, inne på kontoret, inte ute, där är det alltid varmt).
 


Nu myser jag ned mig i sängen en stund, välförtjänt efter en stund på IKEA. Regnet öser ned och jag skulle egentligen behöva handla innan jag ska iväg på middag med Per och Alex. Det planeras japansk BBQ och sedan en bio på det.
 
Så tjingeling, hörs en annan kväll!
 
 

RSS 2.0