Back to work!

Efter en mysig helg så är det bara pallra sig till kontoret igen!
 
Lågsäsong kan man minst sagt kalla den här perioden. Det märks att Sverige har sin semester den här tiden på året - och dte är helt klart den bästa tiden man kan jobba. Ingen annan månad på hela året är det så lungt och skönt att plöja undan sina arbetsuppgifter som denna!
 
Och det nya kontoret gör inte saken sämre, även om mycket fortfarande ser ut som en byggarbetsplats så sitter jag på ett mysigt hörn på 34:e vången med mina kollegor i IT-teamet och njuter av utsikten. Helt underbart att kunna få arbeta i sin egen takt, utan att 50 andra arbetsuppgifter pockar på om uppmärksamhet eller att bli avbruten av att en annan avdelning har ett brådskande ärende. Nu kan jag vara hur kreativ jag vill och lägga fokus på de längre projekten som behöver testas och sammanställas. 
 
Helgen var ju också fin, rättare sagt rätt så underbar. 
Vi började lördagen med att skämma bort oss med en lite lyxfrukost (Jag: pannkakor med färska bär och en dubbel espresso, Ake: en Breakfast tacos och en Heineken). Därefter bar det av till konstutställning i Prakanong, sedan en tur på stan där vi kollade in ett nyöppnat shoppngscenter och såg till att Ake tog en sväng till hårfrisörskan. Söndagen blev det soff-liggar-dag med en tidining, film och matlagning. Precis så som det ska vara! 
 
Så, lite bilder ska vi dela med oss - tänk på att här är regnperiod så bilderna är lite gråare än de brukar vara, hehe!
 
 
Tjingelingen!

Från ett hem till ett annat - tillbaka i BKK!

En underbar resa!
 
Allt från studenten, Stockholm, resor, mat, mat, mat underbara myskvällar framför tv:n, lugna dagar av läsning, lite shopping och skoj på stan och massor av mer.
 
Här kommer en salig blandning av bilder från våra 3 veckor i Svea land. :-)
 
 
Tack för oss, mer bilder kommer senare från det nya kontoret i Bangkok!

RSS 2.0