Med Kent i högtalarna...

... packar jag väskan och ställer in mig på Sverige.

Imorgon ska allt vara klart. Check-listan har bockats av sakta men säkert. Det ska vara städat och rent. Det ska vara musik i telefonen och den ska vara fulladdad. Det ska vara klart med pass, biljetter och pengar. Kläder är rena och hela necessären ska med.

Egentligen är det den vanliga listan. Men det ska snurras runt och nojas lite, tro att man glömt saker(eller inse att man faktiskt gjort det) och så vidare och vidare. Man ska bestämma resekläder också. Och vilken väska man ska ha som handbagage. Mycket är det som man ska tänka på.

Imorgon jobbar jag halvdag, rensar undan det sista och lämnar över resten till grabbarna. Ska bli så galet skönt att komma ifrån ett tag, det har varit så intensivt den senaste tiden. Efter jobbet bär det av hemåt för att gå igenom det sista och sedan åka till flygplatsen, kl 00.15 thailändsk tid lyfter jag och kl 15.00 svensk tid rullar jag in på perrongen i Hudiksvall.

Nu far vi! :D

The Big Mango

Tiden rusar. 9 månader här i Bangkok, staden som kallas The Big Mango, nu är det mindre än en vecka tills jag åker hem på snabbvisit.

Veckorna har varit galna, roliga, stressiga, fyllda av skratt och vänskap.

Dagarna har skiftat lika mycket som vädret. Från ösregn och åska till kyla till stekande värme och klarblå himmel. Oförutsägbart och spännande, beroende på hur man ser det.

Jobbet har skiftat mer från timme till timme, en lugn morgon kan övergå till något helt annat, och snabbt snabbt ska det lösas, fixas och trixas. Ibland känns det som att vi springer runt och släcker små gnistor som skulle kunna blir bränder. Det gäller att hålla både öron och ögon öppna. Men samtidigt är det kul, för vi ser till att allt blir bra, att allt ordnar sig för alla inblandade.

Magen pirrar en aning när jag tänker på allt roligt jag ska få göra när jag kommer hem till Sverige. Köra bil, äta mammas mat, softa i soffan och gosa på katten, träffa alla underbara vänner och familjen, åka på dagsturer till stan och smultronställen, andas in den friska svenska lantluften och njuta av livet. Mer än två veckor blir jag hemma och det ska bli fantastiskt kul.



Hejdå Bangkok, jag längtar efter att få sakna dig. Hej Sverige, nu ska det frossas!



RSS 2.0