Livet i en liten gul tub

Häromdagen fick jag ett paket hemifrån. Massor av svenska godasker fanns det där. Imorse passade jag på. Ni som känner mig riktigt väl vet att det finns en sak jag älskar att ha på frukostbordet. Det finns i en gul tub som man blir alldeles glad av att titta på. Jag känner mig alltid lite bättre när jag får smeta ut dess innehåll på mina rostade mackor. Det får mig att bli lite starkare, lite gladare.



Så jag firar mitt 100:ade blogginlägg med att prisa gudarna för att Messmöret finns.
Det blir nog en bra onsdag trots allt.

Tjingeling!

En uppdatering är väl på sin plats

Sådär, då var det dags.

Jag tycker att varje gång jag skriver är det mycket som händer och så förväntar jag mig att det ska lugna ned sig. Det gör det inte.

Nu är det mer än någonsin. Vi vänder blad för ett nytt kapitel och jag ser minst sagt fram emot det kommande året.
Det första var skakigt, så mycket nytt att ta in och anpassa sig till. Nu står man ändå med båda fötterna på jorden och springlust i benen.


Så för att kort sammanfatta vad jag pysslat med de senaste veckorna.

- Jag har förnyat mitt kontrakt hos Diakrit. Så ja, jag kommer inte kika förbi Sverige den närmsta tiden som det ser ut just nu. Jag sitter tryggt på Fotosupporten i Bangkok med många möjligheter framöver.

- I och med det nya kontraktet var det också dags att förnya boendet då man fått sig en löneförhöjning. Min lya i Sutthisan fick gå till någon bättre behövande medan jag norpade en hörnlägenhet på 25:e våningen på Asok med 5-10 minuters gångavstånd till kontoret.

- Diakrit firade nu i september sitt 10-årsjubileeum och det andades lite dolt ett ord i samband med den meningen: Fest! Japp, och hemligt var det så långt det gick. Vi gissade ganska bra där när bilden släpptes och allt hysch pysch slutade alltså med party i dagarna 3 på Sheraton Hotel and Resort i Hua Hin.



För de som är nyfikna på mer bilder från hotellområdet följ länken nedan.
http://www.starwoodhotels.com/sheraton/property/overview/index.html?propertyID=1590

Jag måste säga att det var sjukt vacket och avslappnade, samtidigt som det var fullt med underbara människor från företaget. Det minglades hejvilt bland våra olika små oaser och det var fantastiskt att få lära känna de personer man nästan dagligen pratar i telefonen med men aldrig mött öga mot öga.

Det presenterades en hel del nyheter som kommer inom kort i företaget, samtidigt som vi hade olika aktiviterer som team-building, fester och poolpartyn. En del bilder från festen får ännu inte publiceras så det kommer ett gäng senare.

Efter den helgen har man ändå fått känslan som de vill att vi ska ha. Känslan av att vi ändå är en familj. Vi stöttar och hjälper varandra och jobbar oss tillsammans framåt.



Men som jag så, det kommer mer bilder från festen senare, vi hade ju trots allt flertalet fotografer på plats och jag har hört det ryktas om ohyggligt många bilder.

Tillsvidare får ni nöja er med detta och mitt ord på att jag återkommer.

Tjingeling!


Väntar in..

.. min flytthjälp.

Två fina pojkar ställer upp i utebyte mot pizza och pilsner. Det behövs, de två väskor jag packat klart är inga lätta små saker och mina inte längre så aktiva muskler räcker nog inte. Sedan har jag ännu ett bord med prylar som givetvis ska med. Det lutar helt klart mot att det blir två taxirundor innan det är klart.

Har också en tvättkorg fylld med kläder jag inte längre använder, var lämnar jag det? I soprummet?

Imorgon planerar jag att inhandla saker som man inte tänkt på ännu. Samt kika på "formell klädsel" som man ska ha inför festen och evtuella nya vardagskläder.

Tjingeling!

RSS 2.0