Vissa dagar är länge än andra skulle man kunna säga

Ja, dagarna är väl kanske inte speciellt roliga just nu. De består av jobb, jobb och åter jobb. Och trots att man sliter häcken av sig växer den där att-göra-listan. Hur ska det finnas energi till allt det här? och tid?

Vad hände egentligen?

Jag behöver komma från stan en sväng, det är ett som är säkert. Vet inte vart jag vill åka men jag behöver känna sand mellan tårna, höra havet och vågorna och bara ta det lugnt en helg.

Det är tur att jag har så fina människor omkring sig som får mig att le och må bra igen efter en lång dag, det värdesätter jag mer än något annat dagar som dessa. Tack för att ni finns!



Jag har faktiskt laddat upp en del bilder på facebook där man ser lite allt möjligt från mina dagar i Bangkok.
Tyvärr finns ingen multi-upload när jag loggar in på blogg.se(inte vad jag sett i alla fall) vilket gör det rätt drygt att ladda upp ca 70-100 bilder. Ni hittar dem där i alla fall om ni inte redan snokat reda på dem :)

Det ordnar sig, det gör det alltid





Håll humöret uppe och huvudet högt. Ett litet brev hemifrån, en hälsning kan göra att dagen vänder till det bättre. Utan tvekan. En tur hem kommer det bli i sommar.

Dagens låt: Timbuktu - Det löser sig

En riktigt lång To-Do-List



Har man varit borta från jobbet i 3,5 dag så har man en ruggig Att-Göra-Lista när man kommer tillbaka. Jag vet inte riktigt vilken ände jag ska börja i, det är sådär att får man en liten del gjord och rensar undan den så känner man ingen skillnad, det är lika mycket kvar ändå.

Ugh.

Jag blev till och med klickad av en sur kund idag som jag försökte hjälpa. Nä, vissa dagar är inte så roliga helt enkelt. Tack och lov för det sköna gäng man jobbar med och de många skratt man får med dem. Tillbaka till vardagen, det är måndag.

Sunday Sunday, what to do today?



Idag känner jag mig frisk, äntligen!
Vet inte riktigt var jag ska göra av all energi dock, en liten promenad med favorittidningen Filter i väskan kanske hjälper. Vi kör på det!

Om man inte har nåt annat för sig...

.. kan man ju alltid sno ihop en pastasallad med stekta grönsaker, citrontimjan och fetaost medan man tittar på Sherlock Holmes.



Alltså, om man ändå inte har nåt annat för sig.

(Jag är bara så ofattbart glad att jag har energin att göra det!!)

Nydiskat, färsk ananas och film

Idag är jag stolt.
Jag har diskat. Jag har handlat. Lite lätt yrsel och en lätt hosta och matthet, men inte mer än så! Framsteg!



Rastlösheten börjar komma krypande och jag saknar mina vänner omkring mig. Har bara umgåtts med min dator den här veckan och börjar nästan känna mig konstig, drömmer underliga drömmar, väntar jag några dagar till skulle jag inte bli förvånad om jag har djupa konversationer med min krukväxt.



Petar i mig lite ananas, kollar en film. Chattar med någon. Skriver lite. Tecknar lite. Funderar lite. Kikar ut genom fönstret, kollar in vad som händer där utanför. Ska laga mig lite mat sen. Klura lite på ett sidoprojekt kanske.



Längtar efter vardagen, vill komma tillbaka till mitt liv nu.


Några suddiga dagar



Måndagen började alldeles finfint. Jo, verkligen, det var bara en vanlig dag på jobbet och sådär.

På tisdagen vaknade jag med lite ont i halsen. Inget att bry sig om tyckte jag och knatade som vanligt till jobbet. Tji fick jag då allt från yrsel, nysningar, hosta, snuva, rinnande ögon, huvudvärk till slutligen feber kom över mig några timmar senare. Att jobba fanns inte på kartan och vid lunch traskade jag hem för att bli sängliggande i dagar. Frossa och feber hela natten.

Det var längesedan jag var såhär, kommer inte ens ihåg hur det var. Att åka nedför hissen, ta en liten rulltrappa, köpa lite vatten och en macka och sedan tillbaka igen på 15 minuter gjorde mig genomsvettig och svimfärdig på onsdagen. Inte redo för vardagen det vill säga.

Idag är det torsdag. Mitt hem ser ut som en svinstia, jag har bara rört mig utanför lägenheten för att hämta pizzan jag beställde hem. Mamma blir arg om jag inte äter och tar hand om mig. Idag har jag plöjt 4 filmer, alla från min plats i sängen. Tecknat lite pga rastlöshet, chattat lite för att jag saknar mina vänner omkring mig. Energin räcker inte till mer.

Imorgon ska jag städa, duscha och köpa färsk frukt. Imorgon tänker jag ha energi till att dunderkurera mig själv. Imorgon ska jag ta de där små stegen mot att bli frisk igen.



Världen klarnar lite, tack och lov.

Hej hej, jag lever!




Frånvaro pga födelsedagsfiranden, jobb, utflykter och diverse påhitt. Ber om ursäkt, vill bara säga att jag lever till er som inte pratar/chattar med mig på skype eller bor i samma stad som mig.

Och samtidigt passa på att på önskemål av några kära vänner faktiskt peta med bilder från min lägenhet.
Vi börjar i hallen för att sedan snurra runt i vardagsrum, kök, badrum, sovrum och avsluta med balkong/utsikt och pool. För er som undrar: Den ligger på 25:e våningen i Grand Parkview Condominium på Sukhumvit 21 och är en hörnlägenhet på ca 49 kvadrat.

































Så, det var det!
I mitt jobb så pratar jag i stort sett dagligen med bostadsfotografer och ser på hundratals bilder i veckan men har aldrig själv fotograferat på det viset. Viss förståelse har jag fått, så för ett första försök hoppas jag det blir godkänt. =)

Fler bilder kommer från utflykter och mitt 21:årsfirande vid ett annat tillfälle. Tjingeling!

RSS 2.0