Lite kreativitet

En ny klänning och lite allmänt kreativt skapande blev det idag. Började på en målning som känns som en bra grund inför nästa stund när man har tid att vara kreativ. Och så inhandlade jag en lång strandklänning som nog egentligen skulle vilja ha på mig varje dag för att den är så mjuk och skön.

Härlig söndag!

Lördagshäng

Så, ännu en tävling. Bra musik, bra dansare, bra umgänge. En trevlig lördag helt enkelt. Jag myste med senaste numret av Filter på ett café medan resten av gänget svettades utanför shoppingcentret. Hihi!
 

Ha en trevlig söndag allihopa, nu ska vi ut och leta frukost och eventuellt lite shopping!

Ibland tänker man rätt och så kommer det ut fel...

Jamen fredag var det ja! Så grymt skönt! Äntligen helg men vila vet jag inte om det kommer blir. Det är dags för danstävling igen och det blir nog även shopping inför halloween och planerade inför semestern också.
 
Idag var det verkligen en sådan fredag eftermiddag, veckans energi börjar ta slut mot kvällen och man känner hur batterierna sakta men säkert töms. Tankarna rullar aningen långsammare och det där man skulle ha gjort är det ingen idé att börja på när inte huvudet är med.
 
Men några samtal med kunderna ska man allt göra, även om jag känner att jag mestadels fått prata med telefonsvarare hela dagen så får man tag på några kunder ändå. Och när det är fredag eftermiddag så slinter tungan lite och oftast blir det inte så fel.
 
Men.
 
När man försöker kombinera "jag har hemsidan uppe" och "jag har hemsidan framme" när man pratar med en kontorschef för ett större mäklarkontor och plötsligt säger "jag har framsidan uppe" så blir det lite pinsam tystnad.
 
Jag hoppas han kan ta mig på allvar nästa vecka när jag pratar med honom igen...
 
Så, gokväll och trevlig helg då!
 

Glasstårta och överraskningsfest

Ja, chefen fyllde 30 år igår. Klart vi skulle ha fest!
 
Vi började dagen med att jag och Ake åkte och köpte 2 st grymt goda glasstårtor från Swensens, vi sjöng och gratulerade innan arbetsdagen började. Därefter hade vi planerat en liten överraskningsfest så vi tog honom till ett härligt ställe inte långt från jobbet, restaurangen Maldives. Gänget på ca 25 personer tog i och sjöng vid ankomsten och sedan blev det öl och mat till alla långt in på natten.
 
Och vilken kväll! Så lyckat det blev!
 
Jag passar på att dela med mig av lite bilder på den nya lokalen och den nya utsikten från kontoret också, det har ju blivit så fint! Kunde inte hålla mig, hihi.
 
 
 
Så, då var det fredag imorgon, tiden går så fort att man inte längre hinner med att tänka efter, det är verkligen bara att tuta och köra! Jag passar på att njuta av livet under tiden, gokväll!

Mitt i veckan dårå

 
Söndagen avslutades med riktig mysmiddag. Stephanie och chefen kom på besök och vi tjejer lagade kinesiskt för oss fyra hungriga filurer. Fisk i grönsakssoppa, krispig potatis i vinäger och chili och en kycklingsallad. Allt avslutades med min favoritdessert, fruktcocktail med vit choklad som är uppvärmd i ugn som äts med vaniljglass. Muuuuums!
 
Nu planeras det för fullt inför chefens 30-årsdag imorgon! Vi hoppas väder, taxichaufförer och arbetstid håller sig på vår sida för att allt ska rulla fint.
 
Så imorgon tar jag och Ake moppen och inhandlar lite skoj innan jobbet, tjohoo tjohej!

En spännande vecka

Ja, sådär mycket vatten på Asok har jag aldrig varit med om som det var i torsdags..
Nog för att jag varit med om att det regnat, och då mycket, men inte så att vattnet inte hunnit rinna undan på det här viset. Tur har jag som har min riddare i skinande rustning som skjutsar mig till jobbet på moppen! Tack och lov så var allt vatten borta mot kvällen redan.
 

Så efter att ha jobbat hårt hela veckan så blev det slutligen dags för vårt team att flytta till vår nya lokal 2 våningar ned i samma kontorsbyggnad. Och så fint det blir! Bilder kommer senare när vi fått dekorera och bo in oss lite. Så för att koppla bort allt som veckan fört med sig så finns det inge bättre sätt än att, ja, just det... shoppa! En tur till Mega Bangna och några bath mindre i plånboken kommer vi hem mätta och lyckliga. Stoppade allt i mig lite köttbullar och mumsade på en rabarberpaj, nom nom nom!
 

Så, vad är då sedan inte ett bättre slut på en lång dag än att planera inför den kommande semestern?!
Mor och far anländer ju om inte mindre än 19 dagar och det känns skönt att ha allt klart, både planer på vad vi ska göra, äta och bo. Så vi tog och bokade upp hotell för mig och Ake i Hua Hin också. Med en lite mindre budget än päronen så bestämde vi att vi slår till på ett mindre hotell och standard den första veckan för att sedan avsluta semestertrippen med riktig lyx i 2 dagar!
 
Så huuuuur lyxigt undrar ni? Jo, såhär lyxigt menar jag: Lyxstatus - Egen jacuzzi på balkongen!
 
 
Måste erkänna att trots att jag tycker om att vara spontan och impulsiv så bor det en planerare i mig som tycker det är så härligt att ha allt bokat och klart! Nu har vi allt något att se fram emot! Kan knappt vänta!
 

Hej hej regnperiod!

Och god morgon torsdag! Efter 2 dagar av åska och regn så vaknar man till en vattenfylld gata. Antar att det bara är att ge sig ut och försöka ta sig till jobbet så gott det går, önska mig lycka till!
 

Lite större, lite tydligare

Satt och fundilurade lite på att nu när jag lägger upp mer bilder och kanske inte skriver lika mycket i mina blogginlägg så kanske man ska göra ännu en uppdatering där bilderna får ta lite mer plats. De började kännas så små när jag satt och kikade igenom det jag snickrat ihop och simsalabim, nu blev det ändring på det.
 
Jag hoppas att det ser bra ut även hemma hos er!
 
Så för att fira det lite så lägger vi upp lite blandade bilder från Bangkoks gator i sådär konstnärligt svartvitt.
 
 
Så glad måndag på er då, ha en härlig start på den nya veckan!
 

Helgnöjen

Efter en vecka av förkylning kombinerat med för mycket arbete och olika typer av helgnöjen så kan man säga att jag är lite...  trött. Idag var noga första dagen på länge som jag verkligen slappnat av. Med en ny tjej som ska läras upp på jobbet är det inte lätt att göra sitt eget dagliga arbete på samma gång. Att man dessutom varit så förkyld att man i stort sett tappat rösten hjälpte ju inte att hänga med på jobbet. Jag har druckit så mycket te med honung att honungsburken nästan är slut.
 
Hur som haver så får man ju hålla humöret upp och hitta på grejer (ibland så ignorerar man kanske faktumet att man är sjuk helt enkelt), bland annat gå på breakdancetävling och åka och bowla med företaget. Eller kura ihop sig med en bok eller tidning i en soffa på ett café.
 
 
Tiden går fort och snart så kommer mor och far på besök, hotell för dem är redan bokat. Nu är det bara ett rum för mig och Ake kvar. Vi har inte bestämt oss än för vilket hotell ännu men kul ska det bli. Bara att boka upp ett bra hotell för ett bra pris till mor och far har varit roligt!
Första stoppet i Bangkok så kommer de få bo bara 5 min från mig på ett rätt litet men lyxigt hotell. Vi var förbi och kollade på rummen idag och de var verkligen jättefina.  
 
 
Därefter när det är dags att röra sig vidare åker vi ned till Hua Hin, jag lyckades pricka in ett så kallat blixterbjudande på Agoda med 70% rabatt så ett kanonrum kommer det bli för dem med bara 5 min till stranden eller shoppingcentret.
 
 
Vi får se om jag och Ake får bo lika tjusigt som mor och far men där i krokarna kommer det nog bli. Längtar minst sagt efter lite semester nu efter en hektisk höst som fortfarande håller i sig.

Så för att suga i sig helgens sista minuter tar jag och slår igång ett avsnitt av The Big Bang Theory och äter lite mandariner. God natt!

RSS 2.0