Jamen vänta, det är nytt år va?

Ja tiden går fort när man har roligt. Lite mer än en vecka in på det nya året så kan man egentligen säga att allt är som vanligt fastän det inte är det. Men det känns som vanligt.
 
I och med det nya året så sitter jag på en ny tjänst inom samma företag och är nu 100 % IT-Support. Detta innebär att jag tar hand om interna IT-problem och arbetar med felsökning samt projekt för nya system och förbättringar i befintliga system. Låter kanske tråkigt men är riktigt kul!
 
Så nytt jobb, nya lärdomar, massor att se fram emot!
 
På måndag väntas nog den största samlingen av personer som protesterar i det så kallade "Bangkok-shut-down", där flera stora och viktiga områden kommer blockeras. Däribland den stora kontorsgatan Asoke där jag både bor och jobbar.
 
"The protesters say they will occupy the capital from Monday until they win their battle to topple the government. They plan to set up stages around the city, preventing officials from going to work and cutting off power and water to state buildings. The government is mobilising 14,880 police and soldiers for the mass rally, national police spokesman Piya Uthayo said in a televised briefing." - Hämtat från Coconuts Bangkok.
Länk: http://bangkok.coconuts.co/2014/01/09/protesters-shutdown-capital-pinching-7-nerve-centers
 
Vi hoppas på att det inte blir en våldsam vecka och att jag kan gå till jobbet som vanligt.
 
Nog om allvarligheter, här kommer lite bilder från vårt flummiga nyårsfirande :-)
 
 
Jag måste säga att 2013 på ett eller annat sätt varit väldigt omställande. Jag har träffat många nya och underbara vänner, fantastiska människor som jag älskar att ha i mitt liv, inte minst min pojkvän Ake.
 
Jag har plötsligt blivit en av två, ett vi, du och jag, tillsammans. Det är utan tvekan en av de bästa saker som hänt mig hittills i livet, att träffa Ake. Det var som meningen redan från första början och vi har undrat många gånger vad som hänt om vi inte råkat vara på samma plats, samma kväll. Men så blev det, att våra vägar korsades och blev till samma väg, en med två filer åt samma håll. Och jag kan inte säga annat än att av alla 2013s händelser så är det här året, vårt första tillsammans som jag kommer ha med mig resten av livet.
 
Tack för 2013, jag kan knappt vänta och se vad som kommer under 2014!

RSS 2.0