Mitt i veckan dårå

 
Söndagen avslutades med riktig mysmiddag. Stephanie och chefen kom på besök och vi tjejer lagade kinesiskt för oss fyra hungriga filurer. Fisk i grönsakssoppa, krispig potatis i vinäger och chili och en kycklingsallad. Allt avslutades med min favoritdessert, fruktcocktail med vit choklad som är uppvärmd i ugn som äts med vaniljglass. Muuuuums!
 
Nu planeras det för fullt inför chefens 30-årsdag imorgon! Vi hoppas väder, taxichaufförer och arbetstid håller sig på vår sida för att allt ska rulla fint.
 
Så imorgon tar jag och Ake moppen och inhandlar lite skoj innan jobbet, tjohoo tjohej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0