Internet, jomenvisst!

I söndags hände det jag väntat på varje dag sedan jag kom hit till Bangkok. Och de senaste två veckorna speciellt mycket. Jo, äntligen kom teknikern hem till mig och ordnade min internetuppkoppling. Hallelujah!

Nu kan jag läsa nyheterna, fördriva några minuter framför facebook, chatta med vänner och familj när jag vill, kika på tv från Sverige och mina favoritserier. Åh så jag har känt mig efter i världen, inte hängt med i svängarna. Nu kan jag också hålla mig uppdaterad!



Ni därhemma i Sverige, nu är jag uppkopplad och till er tjänst!

Vi hörs, tjingeling!

Jag och min bror!




Min bror hittade världens mest talande bild på oss två. Den porträtterar helt exakt våra känsor när vi sitter framför tvn. Minen på Elvis i den här serien har jag sett alltför många gånger i min brors ansikte. Vi skrattade så vi grät när brorsan skickade den här till mig eftersom vi känner igen oss så mycket i den.

Du är guld broder, fasen vad jag saknar dig!


Min alldeles egen julkalender!

Min familj och mina vänner,
Ni är de finaste människor jag känner.
Idag fick jag ett paket,
nyfiken var jag, bara rev och slet.
Visste inte vad jag skulle få,
fick inte bara ett utan 24 små.
En för varje dag i december,
nu har jag min alldeles egen julkalender!














Tack, vad ni är underbara! Jag måste ha sett ut som en guldfisk när jag öppnade paketet och insåg vad jag fått, ni hade nog bra gärna varit här och sett mitt förvånade ansikte. När jag sedan fattade vad det var så skrattade jag rakt ut, ni är så himla finurliga! Paketet för den 22 decemeber är jag rikigt nyfiken på, den ska jag klura på tills det är dags!

Vi hörs snart, tjingeling!


Grattis på födelsedagen pappa!

Jag hade gärna varit hemma och firat med dig och familjen, jag lovar och svär att jag ska göra ett besök på Swensens i din ära! (Dock blir det ingen banansplit...)

 

Älskar dig pappen, ha en ritkigt bra dag och njut av allt gott du får därhemma :)

Stor kram från lilljäntan!

10 veckor

Insåg just att det är exakt 10 veckor sedan jag lämnade Sverige idag.

Underligt.

Tiden går fort när man har roligt. Jag skulle vilja ändra det uttrycket till Tiden går fort när man har heltidsarbete.

Jösses alltså.

Idag var Per sjuk och Jockes telefon fungerade halvdant, så jag satt i stort sett helt själv på fotoväxeln hela förmiddagen. Det var en utmaning och samtidigt fick man veta vad man är osäker på när man är själv och inte har någon att fråga hela tiden. Jag har lärt mig mycket och det har gått rikigt bra, faktiskt. Sedan kan alltid Anders hjälpa till när det kniper, de dagar han är på supporten det vill säga, hrm hrm.

Jag har än en gång inga planer för helgen, dock tänker jag banne mig kolla på en dator imorgon förmiddag. Nu är det verkligen dags. Sedan börjar det bli dags att se över semesterdagarna också, bestämma sig vilka det blir och planera lite. Hur vill man fira sin jul i Thailand i år? Och nyår?

Hur som haver spenderar jag helgerna mest på stan, oftast blir det det närmaste shoppingcentret Esplande som får sig ett besök. I helgen såg jag en riktigt kul film där, Due Date, som var i samma anda som The Hangover. Att gå på bio för 40 spänn är inte så illa.



Well well. Jag kan inte klaga, det är 25 grader varmt och hemma är det snökaos. Nu är lunchen slut och jag ska återgå till ina uppgifter. Vi hörs!

Tjingeling!

Full rulle... Jomenvisst!

Sitter och petar i mig lite Penne Carbonara medan de sista arbetsminuterna tickar ut för veckan. Det har varit full rulle, minst sagt. Papper ska fixas, vänner vill ses, det är mat, shopping och lustiga händelser.

Häromdagen fastnade jag en halvtimme i hissen på Ivy, det var mindre roligt, tur att det var jag och ingen annan. Min enda reaktion var att jag blev irriterad för att jag inte kom i tid till jobbet. I och för sig var det skönt att sitta på en moppe-taxi istället för instängd på tunnelbanan direkt efteråt.

Har varit och kikat på en dator också, men inte bestämt mig. Jag kände att jag nog har en del kvinnliga drag ändå efter den förmiddagen, eftersom det var tänkt att jag skulle vara duktig och kolla på datorer, men gick därifrån med ett par nya skor. He he.

Arbetsveckan har gått upp och ned, vissa dagar blir man redigt trött, men samtidigt är det fortfarande väldigt kul. Det är en lagom variation i arbetsuppgifterna och jag börjar trivas rätt bra. Det känns tryggt.

Jag har skrivit på mitt andra brev till Hudiknytt med. Riktigt roligt att få skriva av sig lite och det är skönt att få dyka in i något annat en stund. Man får lite mer fokus i tankarna om man bara släpper allt och sedan kommer tillbaka med nya ögon.

Nu kommer ännu en helg och jag har faktiskt inga planer, bra. Vi tar det som det kommer och det som händer det händer. Jag har en att-göra-lista men i vilken ände jag tar tag i den får bli ett senare beslut.

Tjingeling!


RSS 2.0