Förbereder

Japp, massor av förberedelser är det.

 - Jag ska flytta. Närmare kontoret, en liten uppgradering av lägenhet med större kök, vardagsrum och hörnbalkong på 25:e våningen. Nära och bra till goda matställen och gångavstånd till kontoret. Planerar att kunna flytta in på lördag om allt går som jag vill.



Det gillas.

- Det förbereds även inför Diakrits 10-årsjubileeum som ska firas i dagarna tre. Alla anställda kommer till Bangkok och vi kommer bli ett gäng på runt 200 personer. Fortfranade är det väldigt mycket hysch hysch om vart vi ska åka och vad vi ska göra. Det enda vi fått veta är att Diakrit står för mat och dryck(alkoholhaltigt i massor?), boende på en 5-stjärning resort och vi har fått vår lista på vilka typer av kläder vi behöver packa med oss.

Det har skickats ut en bild från hotellet (som vi misstänker är Sofitel eller Sheraton i Hua Hin men ingen bekräftar det)



Hur som haver är det mycket på gång. Man handlar kläder, flyttstädar, ser till att ha pengar till allt samtidigt som det är vanliga arbetsveckor. Nästa vecka kommer det skramla in lite Diakrit-svenskar, förutspår en del trevliga middagar och roliga utrekvällar mitt i alltihop.

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0