Full fart med flytt, men inte härifrån

Efter att ha kikat på diverse lägenheter insåg vi ändå att vi båda älskar min lägenhet för mycket för att flytta. Vilket har resulterat i att Ake flyttar in! :)
 
Allt eftersom fylls min lägenhet av T-shirts, gympadojor, kepsar, DVD- och CDskivor, stereo och DVD, gitarr, basketboll, med mer.
 
Det är inte så bara att installera allt men så köpte vi en ny hylla, en sån där för ca 100 kr som vi bara snubblade över när vi skulle handla lite nya (tråkiga) städprylar och plötsligt känns allt lite bättre.
 
 
Och just det, i och med att det är rea överallt när det övergår från sommar till höst så ska allt säljas ut lite billagare. Så hittade 2 armband för ca 15 kr/st tillsammans med ännu mer smycken och det följde till och med en liten svart klänning hem, ni vet, en sån där som man alltid kommer ha användning av om och när det är någon tillställning och man inte vet vad man ska ha på sig. Härliga köp!
 
Nu väntar vi svar från ägaren av lägenheten på att bekräfta förlängningen av ännu ett år istället! Ni som saknar mig får komma på besök! Hihi!
 

Kommentarer
Postat av: mammen

vi kommer vi kommer
:)
vad hemtrevligt det blev med hyllan

2013-07-15 @ 09:26:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0