Strandhäng och middag med kulturmix!

Dagen gav oss sol och strand i massor, till och med jag svettades av värmen. Tyvärr är det massor av maneter i vattnet så vi kunde inte svalka oss med något bad, förhoppningsvis försvinner de om några dagar så vi kan ta ett dopp, eller två, eller tio!

 

Glassfest blir det ju också så klart, ett dagligt besök på Swensens så man kan mumsa i sig glass i stora lass. Dagens smaker: Midnight brownie, Almond praline delight och Strawberry sundae.

 

Efter att ha vilat så blev det en tur för lite middag och kvälls-sightseeing. Hua Hins nyöppnade The Venezia där de byggt en hel stadsdel norr om stan som är helt inspirerad av Venedig. De har både små tågturer, häst och vagn, och givetvis gondoler att åka i. Riktigt mysigt och vackra byggnader. Vi hamnade till slut på en brasiliansk nyöppnad restaurang som hade ett "allt-du-kan-äta-pris" och serverade 12 sorters kött med tillbehör. Allt till ett pris på ca 130 kr och de serverade köttet nygrillat och skar upp bitarna till oss direkt vid bordet. Kul att prova och riktigt gott!

 

 
Gokväll från oss tokar, imorgon är en ny dag av underbarheter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0