Hälsoryck och annat vi har för oss

Älskar när dagarna känns såhär långa. På helgerna det vill säga.
Nog för att jag gillar mitt jobb men gud så underbart livet kan vara ibland, och som man önskar att man hade mer tid och energi till vardagen.
 
Men ett framsteg har det blivit i och med min nya morgonrutin som numera ser ut som så att komma upp mellan 9-10 på morgonen, ta sig till gymmet/parken/poolen och få röra lite på sig. Och sedan lite mindre förändringar i matrutinera med att få i sig mer näringsrik mat, mer sallad och frukt och energirik mat. Målet? Att må bättre, känna att jag har mer energi till att göra allt jag vill, få en starkare och friskare kropp och förhoppningsvis tappa lite överflödiga kilon på vägen såklart. Dagens utmaning som avklarades? Simma en kilometer!
 
Som kontorsråtta har man hittills varit blek, stel och saknat den där energin. I och för sig älskar ju thailändarna den ljusa hyn jag alltid haft, men när jag pratade med lillebror häromdagen som ska en vecka till Magaluf tog tävlingsinstinkten fart och när vi ses om 20 dagar så är det upp till bevis på vem som blivit mest brunbränd!!
Vädret är i alla fall just nu till min fördel med strålande sol och ca 35-37 grader (då det inte åskar förstås, tror de kom med en suddig bild nedan som exempel)
 
Annars då?
Joooo.. vi har haft lite saker för oss, födelsedagsfest, kareoke (inte för min del då), myskväll hos Alex för Eurovision-final, bakat kakor (senaste: mandel-körsbärs-quinoa-kakor, ruggigt gott och som en blandning mellan en kaka och ett bröd) och shopping. Dags att plocka ihop en rolig kombination av souvenirer och godsaker inför hemresan, eftersom det inte riktigt blir så specifika presenter i år så tänkte jag att jag slänger ihop en pott som alla kan plocka vad de vill ifrån istället. 
 
 
Så, en liten uppsummering i form av bilder som vanligt:
 
 
Tack för mig, Sverige, vi ses snart!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0